Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Elecció parcial a Vilanuèva d’Òlt, Occitania

El Partit de la Nació occitana pren nota dels resultats de l'elecció legislativa parcial de Vilanuèva d’Òlt del 16 de juny, marcats per la baixa participació i l'eliminació del candidat socialista que condueix a un duel entre la dreta i l'extrema dreta a la segona volta del 23 de juny.

El Partit de la Nació occitana nota que a la primera volta, a excepció del candidat ecologista recolzat pel Partit Occitan, els candidats d'altres partits no van mostrar cap interès per un poder regional autònom i per la llengua i la cultura occitana.

A la segona volta, per la mateixa raó, és legítim abstenir-se. No obstant això, un vot per al candidat de dreta pot impedir l'elecció del candidat d'extrema dreta, un partit que és el més ferotge enemic de tots els objectius del Partit de la Nació occitana : l'autonomia i la reagrupació de les regions occitanes a curt termini i la independència a llarg termini de la República Federal occitana dins de la Unió Europea.

No obstant això, qualsevol que sigui el resultat de l'elecció, no hi ha futur per als occitans a l'estat francès i en un sistema electoral concebut per mantenir, excepte accidents com a Vilanuèva, l'hegemonia de l'esquerra i de la dreta.

La nostra tasca és d’explicar-ho als nostres compatriotes.

17 de juny, 2013

Partit de la Nació Occitana

10 carrièra de Romàs

F-47000 Agen (Occitània)

Móvil. +33 6 76 47 32 12

joan.peire.alari@gmail.com

Partit de la Nació Occitana  10 carrièra de Romàs  F-47000 Agen (Occitània)

Partit de la Nació Occitana 10 carrièra de Romàs F-47000 Agen (Occitània)

Tag(s) : #Comunicat ( Cat )
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :