Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Comunicat

Reforma fiscal a França

Aquesta setmana marca el començament de diverses consultes realitzades pel Primer Ministre francès per dur a terme la seva proposta de reforma del sistema fiscal francès. La fiscalitat és només una component de la vida socioeconòmica , probablement , una en què el poder polític té la major capacitat per actuar.

En concret, el Partit de la Nació occitana està preocupat pel finançament de les autoritats locals. Les seves noves responsabilitats, de les quals l'Estat francès es descarrega, no estan acompanyades per una compensació financera adequada. La creació de nous llocs de treball per part de les regions que són necessaris perquè puguin assumir aquestes responsabilitats, no es veu compensada per una reducció equivalent de llocs de treball a l'estat central. L'estat central té la culpa dels locs de treball duplicats i dels costos suplementaris resultants. És ell qui ha de estalviar diners mitjançant la transferència de recursos humans i financers amb responsabilitats.

L'Estat francès, fortament endeutat, podria estalviar diners mitjançant l'eliminació de les diputacions i potser encoratjant les fusions de municipis, dels quals el nombre és excessiu en comparació amb els nostres veïns europeus . Hauria de renunciar al finançament de la política de "gran potència" , particularment en el camp militar .

El Partit de la Nació Occitana proposa, per a una gestió més pròxima del terreny, el cobrament d'impostos per les regions i el reemborsament d'una part negociada a l'Estat central. El mateix Estat ha d'evolucionar cap a una estructura federal, portant finalment a l'autonomia interna de les nacions incloses, sobretot Occitània, després a la seva independència dins de la Unió Europea.

Partit de la Nació Occitana

27/11/13

Partit de la Nació Occitana

Partit de la Nació Occitana

Tag(s) : #Comunicat ( Cat )
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :